Προσοχή! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Δέχομαι

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα.

Με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαραίτητα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κινούμενη πάντοτε εντός του σχετικού νομικού πλαισίου διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος ιστότοπου.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία, για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένο μέλος του AgoraOnline.gr και διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφεί ο πελάτης από χρήστη.

Ακόμη η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία για 30 ημέρες από την πραγματοποίηση αγορών – συναλλαγών για τους εγγεγραμμένους ως «επισκέπτες».

Οι χρήστες του AgoraOnline.gr έχουν το δικαίωμα που απορρέουν από τα άρθρα 11- 13 - Ν.2472/1997- της ακώλυτης πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή και την διαγραφή ακόμα των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν και γενικά να ασκήσουν όλα τα δικαιώματά τους.

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύονται οι χρήστες. Μόνη εξαίρεση από την δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που έχει μεσολαβήσει προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ή/και ο πελάτης έχει δώσει την συγκατάθεση του κατά την συλλογή των στοιχείων του, ή/και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων απαιτείται από διάταξη νόμου ή/και είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα στοιχεία του πελάτη διατηρούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μόνο για όσο χρόνο είναι εγγεγραμμένος χρήστης του AgoraOnline.gr.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας ΑΠΑΤΕΙ και Δεσμεύει τις συνεργαζόμενες – διαφημιζόμενες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ να συμμορφώνεται με τις αρχές εχεμύθειας που τηρεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ως προς τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να αναθέσει σε τρίτη συνεργαζόμενη μ' αυτήν επιχείρηση την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για τον σκοπό της εμπορικής επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος AgoraOnline.gr.

Στις περιπτώσεις ανάθεσης υπηρεσιών υποστήριξης σε τρίτη επιχείρηση, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαιτεί και δεσμεύει την συνεργαζόμενη επιχείρηση να συμμορφώνεται με τις αρχές εχεμύθειας που τηρεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ως προς τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους του χρήστη αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης υποχρεούται εκ νέου να ενημερώνει το AgoraOnline.gr. για τα στοιχεία του κάθε φορά που επέρχεται αλλαγή σε αυτά.


Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που συλλέγονται και για ποιους σκοπούς

Τα στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για την αγορά εμπορευμάτων μέσα από το AgoraOnline.gr. και για την εκτέλεση των παραγγελιών.
Ο χρήστης για να πραγματοποιήσει μια παραγγελία, πρέπει να συνδεθεί με AgoraOnline.gr. Χρειαζόμαστε από αυτόν να συμπληρώσει το ονοματεπώνυμό του, την διεύθυνσή , e-mail και τηλέφωνό του. και για να λάβει username & password.

Ο επισκέπτης για να πραγματοποιήσει μια παραγγελία, πρέπει να συνδεθεί με AgoraOnline.gr. και να συμπληρώσει το ονοματεπώνυμό του, την διεύθυνσή σας, e-mail και τηλέφωνό του.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει και χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία:

  • για σκοπούς προώθησης πωλήσεων
  • για τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν στo AgoraOnline.gr
  • για την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων όσον αφορά τους πελάτες και τις αγορές τους στο AgoraOnline.gr.