Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το «CretaShopping.gr» συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Το «CretaShopping.gr» δεσμεύεται να τήρηση απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, κατά παραγγελίας, από την εγγραφή στο newsletter μας ή από συμπληρώσει φόρμα επικοινωνίας.



Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί να εισάγετε σας: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομική διεύθυνση.
Μπορείτε, ωστόσο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ανώνυμα.



Τι χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για;



Οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:



Για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας
(Τα στοιχεία σας μας βοηθά να ανταποκριθεί καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας)
Για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας
(Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουν τις προσφορές ιστοσελίδα μας με βάση τις πληροφορίες και την ανατροφοδότηση που λαμβάνουμε από εσάς)
Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών
(Τα στοιχεία σας μας βοηθά να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στα αιτήματα εξυπηρέτησης των πελατών σας και τις ανάγκες υποστήριξης)
Για την επεξεργασία συναλλαγών



Οι πληροφορίες σας, δημόσια ή ιδιωτική, δεν θα πωλούνται, ανταλλάσσονται, μεταβιβάζονται, ή να δοθεί σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς τη συναίνεσή σας, εκτός από την σαφή σκοπό την παράδοση του αγορασθέντος προϊόντος ή της υπηρεσίας που ζητήθηκαν.
Να διαχειρίζονται ένα διαγωνισμό, προώθηση, έρευνα ή άλλο χαρακτηριστικό ιστοσελίδα
Για να στείλετε περιοδικά emails
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για την επεξεργασία της παραγγελίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στείλουμε πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την παραγγελία σας, εκτός από τη λήψη περιστασιακή πληροφορίες εταιρικά νέα, ενημερώσεις, που σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία, κ.λπ.
Σημείωση: Εάν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα περιλαμβάνουν αναλυτικά τις οδηγίες διαγραφείτε στο κάτω μέρος κάθε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.



Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;



Υλοποιούμε μια σειρά μέτρων ασφαλείας για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών, όταν κάνετε μια παραγγελία ή να εισάγετε, να υποβάλουν, ή πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες.



Σας προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς server. Όλα παρέχονται ευαίσθητες πληροφορίες μεταδίδονται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και, στη συνέχεια, κρυπτογραφημένα σε μας βάση δεδομένων παρόχους πύλη πληρωμής μόνο να είναι προσβάσιμη από εκείνα που έχουν εγκριθεί με ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα, και υποχρεούνται να τηρούν το απόρρητο των πληροφοριών.
Να χρησιμοποιούμε τα cookies;



Ναι (Τα cookies είναι μικρά αρχεία που η τοποθεσία ή μεταφορές της παροχής υπηρεσιών στους υπολογιστές σας σκληρό δίσκο μέσω του Web browser σας (αν επιτρέπεται), που επιτρέπει στους δικτυακούς τόπους ή τα συστήματα των παρόχων υπηρεσιών να αναγνωρίσουν browser και συλλαμβάνει σας και να θυμάστε ορισμένες πληροφορίες).



Χρησιμοποιούμε τα cookies για να μας βοηθήσει να θυμόμαστε και να επεξεργάζεται τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας, να κατανοήσουν και να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας για μελλοντικές επισκέψεις και να παρακολουθείτε διαφημίσεις.
Έχουμε αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες σε εξωτερικά μέρη;



Δεν πουλάμε, το εμπόριο, ή με άλλο τρόπο μεταφέρει σε εξωτερικά μέρη τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό δεν περιλαμβάνει αξιόπιστους τρίτους, οι οποίοι μας βοηθούν σε λειτουργία την ιστοσελίδα μας, τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων μας, ή εξυπηρέτηση σας, εφόσον τα εν λόγω μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Ενδέχεται επίσης να δώσουμε τα στοιχεία σας όταν πιστεύουμε απελευθέρωση είναι κατάλληλη για τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία, την επιβολή πολιτικών site μας, ή να προστατεύσει το δικό μας ή τους άλλους δικαιώματα, την περιουσία, ή την ασφάλεια. Ωστόσο, μη-προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες επισκέπτης μπορεί να παρέχονται σε τρίτους για το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, ή άλλες χρήσεις.
Διασυνδέσεις



Περιστασιακά, κατά την κρίση μας, μπορεί να περιλαμβάνει ή να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων έχουν ξεχωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές απορρήτου. Ως εκ τούτου, δεν έχουν καμία ευθύνη ή υποχρέωση για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεόμενων τοποθεσιών. Παρ 'όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσει την ακεραιότητα του τόπου μας και καλωσορίζουμε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με αυτά τα sites.
Σε απευθείας σύνδεση Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Μόνο



Αυτό το online πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας και όχι για τις πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης.
Η συγκατάθεσή σας



Με τη χρήση του site μας, συμφωνείτε με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.
Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου



Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, εμείς θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές σε αυτή τη σελίδα, και / ή να ενημερώσετε την ημερομηνία τροποποίησης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρακάτω.