Προσοχή! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Δέχομαι
Επικοινωνία
281 025 3193

Πληροφορίες

Στην Εταιρεία μας Κουζούλογλου δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους στα κανούργια ανταλλακτικά που προτείνουμε στους πελάτες μας.

Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στα ανταλλακτικά που είναι αναγκαία για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με όλα τα κορυφαία ονόματα του χώρου και προχωρούμε και σε απ'ευθείας εισαγωγές απο διάφορες ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερο ανταλλακτικό στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Στην αποθήκη μας θα βρείτε ανταλλακτικά για πολλούς τύπους αυτοκινήτων, κυρίως ευρωπαϊκών εταιρειών και φυσικά μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση Μενελάου Παρλαμά 115 (κάτω από το ΤΕΙ Ηρακλείου), να μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε κάθε σας ανάγκη σε θέματα ανταλλακτικών.