Προσοχή! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Δέχομαι

Ascaso Basic Μηχανή Αλεσμένου Εσπρέσο Μαύρη

329.00
espresso shop
Σε Απόθεμα
+

Ascaso Basic

Η μηχανή Basic από την Ascaso προσφέρει ευκολία στην καθημερινή χρήση.
Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυάζει ανθεκτικά υλικά με σύγχρονο μοντέρνο σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένη με επαγγελματικού επιπέδου εξαρτήματα. Το σώμα τις μηχανής είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό ABS πλαστικό. Στην μηχανή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεσμένο καφέ η χάρτινες αμπούλες (εξτρα επιλογή). Είναι εύκολη στον καθαρισμό τις και διαθέτει διάφανη αφαιρούμενη δεξαμενή νερού 2 lt. Το μπόιλερ είναι κατασκευασμένο από χαλκό.

Συνολικά μια όμορφη, συμπαγής, πλαστική μηχανή ΑΒS. Μπορεί να παραγάγει τον τέλειο καφέ από χάρτινη αμπούλα η αλεσμένο καφέ.
Τεχνικές Προδιαγραφές

Λέβητας απο μπρούτζο.
Πίεση αντλίας: 16 bar
Σώμα: ABS
Θερμοστάτης καφέ: 100ºC
Θερμομπλόκ: 95ºC
Θερμοστάτης ατμού: 140ºC
Αφαρούμενη δεξαμενή νερού: 2 lt
Θερμόπλάκα φλιτζανιών.
Ισχυρό σύστημα ατμού.
Αφαιρούμενο δοχείο αποχέτευσης.
Δύναμη 900 Watt.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ascaso Thermoblock aluminium
THERMOBLOCK ALUMINIUM

Η υψηλή του ποιότητα σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει γρήγορα τις απαραίτητες θερμοκρασίες. Δύο θερμοστάτες ελέγχουν τη θερμοκρασία του καφέ και του ατμού. Ένας ρυθμιζόμενος θερμοστάτης προστατεύει την μηχανή από υπερθέρμανση. Υψηλή χωρητικότητα. Μεγάλου μεγέθους για επαγγελματική θερμική σταθερότητα ώστε να παρέχει ποιοτικό καφέ σε κάθε φλιτζάνι.

Το νερό κυκλοφορεί μέσω ενός κυκλώματος Inox, μειώνοντας τι συσσώρευση αλάτων στο ελάχιστο. Απεριόριστη παροχή ατμού.
bombas-2012-gran
20 BAR PUMP

Επαγγελματική αντλία νερού που επιτρέπει τη διανομή του νερού πάνω στον καφέ στην κατάλληλη πίεση για να εξαχθεί το μέγιστο δυνατό άρωμα, η γεύση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
termoblock-portafijo-gran
PROFESSIONAL PORTAFILTERS

Στο πλαίσιο φιλοσοφίας της Ascaso που είναι η μεταφορά των επαγγελματικών δυνατοτήτων μιας επαγγελματικής μηχανής στο σπίτι, όλα τα μηχανήματα της παρέχονται με portafilters χρώμιομένου ορείχαλκου και καλάθια φίλτρου από ανοξείδωτο χάλυβα (για 1 και 2 εσπρέσο) διαμέτρου 58 χιλιοστών.

Σαν έξτρα επιλογή διατίθεται και το ειδικό καλάθι φίλτρου για ESE Pod.

Επίσης σαν έξτρα επιλογή διατίθεται και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα φίλτρα, το » supercream «, το οποία επιτυγχάνει επιπλέον κρεμώδη εκχύλιση. Αυτή το ειδικό φίλτρο εγγυάται κρεμώδη εσπρέσο, ανεξάρτητα από το μίγμα ή των βαθμό άλεσης του εσπρέσο.

-

Επισκεφτείτε το κατάστημα